Nytt tjänsteavtal för fibertjänster underskrivet.

Hej!

Igår rekommenderade medlemsmötet att styrelsen sluter ett nytt tjänsteavtal med Telia. Det nya avtalet undertecknades vid mötet att Stefania Hernandez från Telia och ordförande Per Blomgren och kassören Håkan Eriksson från föreningen, se bild.

P1020883

Det nya avtalet är sjuårigt och är bara några kronor dyrare än det nuvarande avtalet. Men däremot ökas hastigheten i nätet till 250 MB/s ned och 100 MB/s upp. Dessutom får alla medlemmar en ny TV-hd box och en ny router med bättre wifi. All annan utrustning (fiberkonverter, eventuella inköpta inspelningsbara TV-boxar etc.) fungerar med det nya tjänsterna. Det finns också möjlighet att uppgradera anslutningar till enskilda fastigheter till 1 GB/s för en rabatterad kostnad.

Alla medlemmar som vill ha dessa tjänster måste också teckna sig för ett nytt tjänsteavtal, då det gamla upphör.

Anslutningskostnaden för nya medlemmar är också reducerad i det nya avtalet.

Närmare information kommer att ges här om nya avtal, när det nya avtalet träder i kraft och när den nya utrustningen kommer. Troligtvis blir det i höst.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen.