Plöjningen igång igen!

Våren närmar sig. Elvings har satt igång igen att plöja rör till fiber. Denna vecka arbetar de i Grevared. Nästa vecka gör de klart på Rygga. Det är absolut i sista ögonblicket om man vill vara med när de plöjer i närheten av ditt hus. Efteråt måste vi ta extra betalt för att åka ut separat. Missa inte sista chansen att gå med – berätta för dina grannar! Vi har fått flera nya medelmmar sista tiden.

Mot slutet av månaden kommer blåsningen av fiber att sätta igång. Det är då viktigt att fasaddosorna är installerade. Gräv ned röret och skruva upp dosa samt gör ett hål in till TV:n eller datorn så fort tjälen går ur trädgården! Fasaddosor finns att hämta på utlämningsställen; Toyota i Fotskäl och andra, se tidgare meddelande.

Telia har fått namn och adress på alla som vill ha TV, bredband och telefon. Fortfarande kan vi få med några till utan extra kostnad. Efter driftstart blir det dyrare, då de måste ta betalt för att åka ut hit igen!

Telia har satt igång planeringsarbetet och inleder med ett projektmöte nu i april. Vid driftsättningen kommer alla medlemmars anslutning att mätas upp av Telia så att den håller tillräcklig kvalité innan de kopplar in TV, bredband och telefoni. Alla kommer således att få bredband samtidigt.

Soliga vårhälsningar från

Styrelsen